Pahar Carton - Pahar Carton Personalizat - Pahar carton ieftin

Fabrica Ambalaje Carton 2017 SRL este cel mai important producator de pahar carton, pahar carton personalizat si pahar carton ieftin din zona Romaniei si totodata unul dintre cei mai competitivi producatori de pahar carton la nivel national. Experienta vasta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii in industria produselor de tip pahar carton este completata de flexibilitate si interesul pentru dezvoltarea permanenta. Adaptarea la cerintele pietei s-a facut si se face din mers, cu responsabilitate totala si respect fata profilul clientilor si fata de valorile companiei. Tarifele extrem de competitive practicate si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara pe latura de pahar carton, pahar carton personalizat, pahar carton 7oz, pahar carton 8oz, pahar carton 12oz, producator pahar carton si pahare carton ieftine. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea de lucrari calitative, respectarea termenelor de executie, confidentialitatea fac parte din politica companiei noastre si se respecta intocmai. Pentru orice solicitari legate de pahar carton sau produse conexe cum ar fi capace plastic pentru pahar carton, palete plastic pentru pahar carton sau palete lemn pentru pahar carton, Fabrica de Ambalaje Carton 2017 SRL vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de calitate si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Pahar carton - Producator pahar carton

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem in momentul de fata, oferind servicii de inalta calitate la preturi extrem de atractive. Cunoastem cu precizie care sunt cerintele pietei actuale si incercam prin tot ceea ce facem sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul lor puse in slujba realizarii lucrarilor dumneavoastra. Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate in ceea ce priveste pachetul de produse furnizate (pahar carton, pahar carton 7oz, pahar carton 8oz, pahar carton 12oz sau pahar carton personalizat), prin rapiditatea executiei lucrarilor si sistemul de livrare prompta la sediul clientului, s-a reusit surclasarea dezavantajului de a fi situati in provincie. Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

Pahar Carton - Dezvoltare continua

Respectarea angajamentelor pe care abrica Ambalaje Carton 2017 SRL si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate. pahar carton

POLITICA DE LIVRARE SI RETUR

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

 Modficare sau anulare comanda

 Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la office@pahar-carton.ro sau telephonic la nr afisat pe site sau 07665750007. Colegii nostri vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

 Modalitati de livrare

 Livrare prin curier (standard)

 Pentru produsele vandute de pahar-carton, taxa de livrare este de 15 lei pe comanda indiferent de valoarea comenzii. Taxa de livrare de 15lei se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru: i) comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit; ii) comenzile cu valoare de peste 500 lei.

 Livrare este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei care contin produse vandute de pahar-carton,

Taxa de livrare este de 15lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 lei care contin produse vandute si livrate de pahar-carton. 

 Pentru localitati in afara retelei de curierat (Vezi aici lista Localitati-extracharge), livrarea se face contra unei taxe suplimentare de  35 lei.

 Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute de partenerii pahar-carton sunt afisate in pagina fiecarui partener – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.

 Livrare planificata

 Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si Ilfov ai la dispozitie serviciul premium Livrare planificata. La plasarea comenzilor eligibile pentru acest serviciu poti selecta ziua si intervalul orar in care vrei sa ti se livreze cumparaturile sau poti alege sa ti se aduca produsele chiar in ziua respectiva, intr-unul dintre intervalele disponibile la momentul finalizarii comenzii.

 Costul acestui serviciu porneste de la 24.99 lei pentru comenzile cu valoare totala de pana la 500 de lei, respectiv de la 9.99 lei pentru comenzile cu valoare peste 500 de lei (inclusiv). Pentru produsele de mari dimensiuni, de exemplu electrocasnicele mari, serviciul este disponibil pornind de la 49.99 de lei, indiferent de valoarea totala a comenzii.

Cuptoarele cu microunde (standard si incorporabile), hotele  (standard si incorporabile) si plitele incorporabile au cost de transport de la 24.99 lei, daca alegi livrarea planificata.

 Disponibilitatea si costul final al serviciului de livrare planificata apar in pagina de produs, urmand ca la adaugarea in cosul de cumparaturi, dupa selectarea serviciului, sa se afiseze intervalele disponibile dintre care se vor alege ziua si ora dorite.

 Pentru Bucuresti si Ilfov, intervalele sunt:

       .  09:00 – 11:00

  • 11:00 – 13:00
  • 13:00 – 15:00
  • 15:00 – 17:00
  • 17:00 – 19:00
  • 19:00 – 21:00

 Serviciul este indisponibil pentru comenzile care contin produse din pahar-carton. Daca apare in pagina de produs, optiunea este activa si poate fi selectata la finalizarea comenzii. Disponibilitatea intervalelor orare este limitata in functie de capacitatile partenerilor de curierat.

 Ridicare din personalase face gratuit.

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc, le poti ridica imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate timp de 4 zile (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

 Pentru comenzi platite online (cu cardul online, in rate, prin iTransfer, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

 Livrarea produselor vandute de partenerii - pahar-carton -

 Unele produse din site sunt vandute de catre partenerii nostri din pahar-carton-. Aceste produse sunt livrate direct de catre partener, prin curier rapid. Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina partenerului – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.

Daca intr-o comanda ai atat produse pahar-carton, cat si produse vandute de un partener pahar-carton-, acestea vor fi livrate separat – produsele pahar-carton vor fi livrate de catre unul dintre curierii cu care avem contract, iar produsele partenerului vor fi livrate de catre curierul cu care lucreaza acesta.

Produsele pahar-carton- nu pot fi livrate in showroom-urile pahar-carton, la oficiile Postei Romane si nici nu pot fi ridicate de la sediul partenerului.

  Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.

Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, iTransfer etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate
– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.