Pahar Carton - Pahar Carton Personalizat - Pahar carton ieftin

Fabrica Ambalaje Carton 2017 SRL este cel mai important producator de pahar carton, pahar carton personalizat si pahar carton ieftin din zona Romaniei si totodata unul dintre cei mai competitivi producatori de pahar carton la nivel national. Experienta vasta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii in industria produselor de tip pahar carton este completata de flexibilitate si interesul pentru dezvoltarea permanenta. Adaptarea la cerintele pietei s-a facut si se face din mers, cu responsabilitate totala si respect fata profilul clientilor si fata de valorile companiei. Tarifele extrem de competitive practicate si indeplinirea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara pe latura de pahar carton, pahar carton personalizat, pahar carton 7oz, pahar carton 8oz, pahar carton 12oz, producator pahar carton si pahare carton ieftine. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp. Realizarea de lucrari calitative, respectarea termenelor de executie, confidentialitatea fac parte din politica companiei noastre si se respecta intocmai. Pentru orice solicitari legate de pahar carton sau produse conexe cum ar fi capace plastic pentru pahar carton, palete plastic pentru pahar carton sau palete lemn pentru pahar carton, Fabrica de Ambalaje Carton 2017 SRL vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii de calitate si cu o atitudine pozitiva care ne vor transforma in parteneri de incredere si de durata. Va asteptam sa va convingeti de faptul ca putem sa va oferim servicii complete, la standardele impuse de catre dumneavoastra si in contextul unei piete pline de provocari!

Pahar carton - Producator pahar carton

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem in momentul de fata, oferind servicii de inalta calitate la preturi extrem de atractive. Cunoastem cu precizie care sunt cerintele pietei actuale si incercam prin tot ceea ce facem sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul lor puse in slujba realizarii lucrarilor dumneavoastra. Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate in ceea ce priveste pachetul de produse furnizate (pahar carton, pahar carton 7oz, pahar carton 8oz, pahar carton 12oz sau pahar carton personalizat), prin rapiditatea executiei lucrarilor si sistemul de livrare prompta la sediul clientului, s-a reusit surclasarea dezavantajului de a fi situati in provincie. Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

Pahar Carton - Dezvoltare continua

Respectarea angajamentelor pe care abrica Ambalaje Carton 2017 SRL si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate. pahar carton
Nou Reduceri! Pahar Carton 7OZ (3000 bucati) Mareste

Pahar Carton 7OZ (3000 bucati)

449,00 lei

-1,00 lei

450,00 lei

Produsele tip pahar carton 7oz sunt destinate utilizarii pentru servirea bauturilor calde sau a bauturilor reci cum ar fi cafea, cappucino, espresso, sucuri, bauturi reci sau orice alt tip de bautura.

Ambalare set  de 50bucati.

Pretul este pentru un set de 3000buc.

Mai multe detalii

Produs favorit (adauga)

In stock

Compositions Cotton
Styles Casual
Properties Short Sleeve

PAHAR CARTON 7OZ

  • » Dimensiune pahar carton 7OZ: 70x80x49 mm.
  • » Modalitate vanzare: Set 100 pahare carton 7OZ
  • » Ambalare: 60 seturi pahare carton 7OZ / CUTIE (3000 buc. pahare carton / cutie)


Produsele tip pahar carton 7oz sunt destinate utilizarii pentru servirea bauturilor calde sau a bauturilor reci cum ar fi cafea, cappucino, espresso, sucuri, bauturi reci sau orice alt tip de bautura.

Produsele de tip pahar carton 7oz sunt confectionate dintr-un material biodegradabil pentru protejarea mediului inconjurator.

Produsele de tip pahar carton 7oz dispun si de capace plastic pentru bauturi calde, cu dumensiuni de 70mm. Acestea nu sunt incluse in pretul produsului pahar carton 7oz. (a se vedea sectiunea capace pahar carton 7oz)

da.

pahar carton fabricat in Romania

8 other products in the same category: